• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 27-02-2024

Uitgelicht: Bruine lampen

Bruin is het nieuwe zwart. Want warm en elegant. Het is dé kleur die jouw interieur transformeert. Zagen we de afgelopen tijd veel zwarte accenten in verschillende woonstijlen, denk aan zwarte kozijnen, zwarte keukens én zwarte lampen gecombineerd met rookglas bijvoorbeeld. Zien we nu bruin zijn entree maken. We verlangen naar rust en warmte en dat zien we terug in de verschuiving van stoer zwart naar stijlvol bruin. We kunnen dan ook niet om bruine lampen heen. Bruine lampen, in verschillende materialen. Ze sluiten aan op de trend, maar belangrijker: ze zorgen voor sfeer en warmte in jouw huis. Waarom? Dat vertellen we je in deze blog!


De kracht van bruin

Bruin straalt een natuurlijke warmte uit. De kleur laat je denken aan natuurlijke materialen zoals hout, steen en leer. En dat zorgt ervoor dat je je geborgen voelt. Is daar een thuis niet precies voor bedoeld? Ja! Bruin toevoegen aan jouw interieur is dus een heel goed idee. Door bruine tinten te gebruiken in meubels, vloeren of accent stukken zoals lampen, transformeer je een ruimte tot een oase van rust en gezelligheid.

Bruine lampen

Aan of uit, bruine lampen zorgen voor warmte. Zo geeft een staande leeslamp van metaal in het zwart een heel ander effect dan dezelfde lamp in het bruin. Beide stijlvol en stoer. Maar de bruine lamp oogt net wat zachter, vriendelijker. Ons assortiment is inmiddels flink uitgebreid met bruine lampen in verschillende materialen, vormen en stijlen. Want niet alleen kleur, maar ook elk materiaal zorgt weer voor een ander effect. Houd je echt van veel warmte in je interieur, dan is een lamp van bruin glas bijvoorbeeld echt iets voor jou. Zet ‘m aan en een warme gloed straalt je tegemoet. Of het nu gaat om een tafellamp naast je favoriete stoel of een plafondlamp die de hele kamer verlicht, bruine lampen voegen een subtiele maar effectieve dosis gezelligheid toe.

Met zijn natuurlijke warmte, veelzijdigheid en elegantie is bruin een tijdloze keuze die jouw interieur warmte geeft waar je eindeloos van kan genieten

Veelzijdigheid

Je zou het in eerste instantie niet denken, maar bruin is hartstikke veelzijdig. Bruin kan worden gecombineerd met een scala aan kleuren, variërend van neutrale tinten zoals crème en beige tot gedurfde kleuren zoals rood, roze en/of blauw. Gebruik bruin als het nieuwe zwart, wat betekent dat je bijvoorbeeld donkerbruin, koffiebruin of roodbruin als accentkleur in je (japandi) interieur gebruikt. Maar je kan ook kiezen voor veel verschillende tinten bruin als basis van jouw interieur. Of doe het helemaal anders en combineer warm bruin met die gedurfde kleuren. Bruin past ook in jouw interieur.

Met bruin zit je altijd goed

Of je nu warmte wilt toevoegen aan een koele, moderne ruimte of een fijne, gezellige en rustieke uitstraling wilt creëren in jouw huis, met bruin zit je goed. Met zijn natuurlijke warmte, veelzijdigheid en elegantie is bruin een tijdloze keuze die jouw interieur warmte geeft waar je eindeloos van kan genieten.