• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 14-12-2023

De mooiste hanglampen voor boven jouw kersttafel

Lichtfeest. Dat is kerst. Nu is het bij ons is het natuurlijk elke dag een licht-feestje. Daarom begrijpen wij als geen ander dat licht tijdens deze donkere dagen extra belangrijk is. En komt de hele schoonfamilie gourmetten bij jou thuis, dan maak je je huis extra sfeervol met licht. Niet alleen met de kerstlampjes in de boom, maar ook -of eigenlijk juist- met mooie lampen boven jouw kersttafel. Hangt daar nu nog een peertje of lampen die eigenlijk niet meer passen bij jouw interieur? Dan is nu écht het moment voor een nieuwe hanglamp. Eentje die straalt tijdens de feestdagen! Wij laten je graag onze mooie, praktische hanglampen zien voor boven jouw kersttafel. Fijn: ze zijn ook mooi als het geen kerst is.


Verstelbare hanglamp, extra praktisch met kerst

Een verstelbare hanglamp is super praktisch. Want met zo’n hanglamp kan je nog eens schuiven met je meubels. En het is dé oplossing als het lichtpunt niet recht boven jouw eettafel zit (zit dat lichtpunt ooit wél recht boven de tafel?!) Hanglampen met knikarmen zijn dus praktisch. Maar ze zijn ook hartstikke mooi. De knikarm geeft een fijne speelse look en omdat we deze lampen in verschillende kleuren hebben, zit er zeker één bij die bij jouw stijl past. De lampen zijn verkrijgbaar met onwijs veel verschillende kappen. In verschillende kleuren, maten en materialen. En ben je de lamp na een tijdje zat, kan je ervoor kiezen om alleen de kap te vervangen. Hoef je niet nog een keer in je plafond te boren, gooi je geen lamp weg (sowieso niet doen) en heb je toch een hele andere look. En ga je deze kerst echt gourmetten met je schoonfamilie onder een hanglamp met knikarm, draai de lamp dan even de andere kant op of plaats de kap zo dicht mogelijk tegen het plafond aan. Dan blijft jouw nieuwe japandi lampenkap vlek (en vet)vrij. Kan gewoon. Handig hé? Zeiden we toch.

Drie bollen boven de eettafel geven direct een stijlvolle look aan je complete interieur

(kerst)bollen boven de tafel

Bollampen zijn al een tijd ongelooflijk populair. Drie bollen boven de eettafel geven direct een stijlvolle look aan je complete interieur. Bovendien wordt het licht fijn over de tafel verspreid en zo kan tante An ook zien hoe mooi jouw zelfgemaakte kerstdessert is. Bollampen zijn meestal van glas. Maar het ene glas is zeker het andere niet. Zo vind je bij ons bollen van rookglas (donker), opaalglas (wit), helder glas en nu ook van bruin glas. Bruin is het nieuwe zwart als je het ons vraagt. En daarmee is bruin glas ook een mooi alternatief voor rookglas. Bruin glas zorgt direct voor een warme sfeer in huis. Of de lamp nu brandt of niet. En brandt de lamp wel, dan straalt het licht prachtig door de bruine bollen heen en wordt het licht extra warm en sfeervol. En is dat niet precies wat we zo graag willen, een sfeervol kerstfeest?